Експлозия избухна в метрото в Западен Лондон

Експлозия е избухнала в метрото в Западен Лондон, ранени са 22 граждани.  Инцидентът е станал на метростанция “Парсънс грийн”. Фоторепортер на “Ройтерс” съобщава, че е пристигнала въоръжена полиция. Междувременно силите на реда призоваха жителите да избягват района. Близо час и половина след инцидента единствената официална реакция беше от британския външен министър Борис Джонсън, който каза за “Скай нюз”: “Важно е да не спекулираме в момента. Нека всеки продължи с нормалната си работа, доколкото е възможно.”

Според информации на очевидци, експлозивното устройство е било поставено в торба на “Лидл” и оставено до вратата на вагон.  В района на метростанцията се намира мостът Уондсуърт, разположен на река Темза.

В близост са още стадионите на футболните отбори Челси и Фулъм.

Още една атака в Лондон, извършена от терорист неудачник. Ето какви болни и слабоумни хора са в полезрението на „Скотланд Ярд”. Необходима е по-голяма активност!” Според него терористите трябва да бъдат третирани много по-строго. „Интернет е основният инструмент, с който те набират хора и ние трябва да ги спрем и да го използваме по-разумно”, заяви още Тръмп.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.