Джефри ван Орден: ББЦ ще върне страната ви на правилната писта

Вярвам, че Николай Бареков е енергичният лидер, със свежи идеи, точният човек, който ще даде сигурност на България.  ББЦ ще върне вашата страна на правилната писта. Това заяви зам.-председателят на Европейските консерватори и реформисти Джефри ван Орден по време на Втория конгрес на „България без цензура“, който се провежда във Фестивалния и конгресен център във Варна, съобщиха от пресцентъра на ББЦ.

По думите му, ББЦ и лично Николай Бареков, ще направят всичко необходимо за подобряване на живота на българите.

Той не спести острите си критики към дейността на последните правителства: „Познавам България добре. На нея й бяха поставени много задачи, които трябваше да реши, но за съжаление това не се случи. Страната ви направи много малко по основните проблеми – развиване на икономиката, отваряне на нови работни места, борбата с корупцията и организираната престъпност, съдебната реформа.

Хората искат прагматично правителство, което да е еднакво отдалечено и от Брюксел, и от Москва,  допълни известният политик. Според него, българите заслужават честна политическа сделка.

Сред специалните гости са и лидерите на 6-те партии – коалиционни партньори на партията – Земеделски народен съюз, Движение „Гергьовден“, ПП „Лидер“, Български демократичен съюз „Радикали“, Съюз на свободните демократи и Партия на българските жени.

Всеки от председателите на партньорските партии поздравиха делегатите на конгреса, като заявиха, че заедно ще победят на 5-и октомври.    Трябва да се гордеете с Николай Бареков, заяви в края на конгреса председателят на ЕКР Сайед Камал и пожела успех на изборите.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.