„Движение 21” няма да влиза в коалиции за изборите

„Движение 21” ще участва в извънредните парламентарни избори самостоятелно. Това обяви в ефира на bTV лидерът на формацията Татяна Дончева. Тя смята, че партията й има добри шансове на изборите, „защото ситуацията е неопределена и объркана”. По думите и партията ще търси задължително „добро представяне” и с евентуален успех би участвала в различни конфигурации на властта.

„Хората отричат традиционните партии. Бойко Борисов разчита, че ще се върне на бял кон, но ще бъде изненадан”, заяви Дончева, който смята, че в поведението на четирите партии от съществуващият до вчера парламент има „хронични слабости.

Основните политически сили, които ще кандидатстваме на изборите, трябва да решим задачата с КТБ – хората да си получават заплатите и да минимизираме сътресенията за икономиката, заяви Дончева. Според нея в банката са „парите на мафията” и от тези пари можем да направим прочистване, да направим операция „чисти ръце”. Дончева определено смята, че банката трябва да продължи да съществува като може да има нови собственици.

Както е известно, бившата депутатка от левицата е адвокат на задържаната главна счетоводителка на КТБ.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.