Две убийства в първия ден на новия политически сезон

В сряда вечер бе съобщено за още две убийства, показващи че българският подземен свят не се изчерпва с бандата за поръчкови убийства на Мила Георгиева. Пред италианския ресторант в пловдивския парк Лаута е разстрелян с няколко куршума от пистолет без заглушител Димитър Стоянов-Лудия, собственик на заложна къща и заместник-шеф на някаква федерация по бойни изкуства. Както и съпруг на Роси Черногорова, която според вещите в светския живот била известен топмодел. Майсторът на бойните изкуства починал в линейката на път за болницата.

Пловдивски електронни медии написаха, че заложната къща на Митьо Лудия е служела за пране на престъпни пари, а лихварския бизнес на 38-годишния мъж е бил много печеливш. Според друга версия той е убит, защото е дал огромна сума пари на заем на някого, който е решил да не ги връща.

Другата жертва на тази черна сряда, в която бе открит новия политически сезон, е 55-годишният петрички бизнесмен и собственик на бар Орхан Джевизов, за когото се смята, че е станал жертва на битка за преразпределение на наркотеритории. Местното издание „Струма” озаглави информацията си „Убийство и на барман от канабисови барони”…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.