ДПС с младежки конкурс за позитивно видеопослание за евровота

ДПС обяви конкурс за видео послание за предстоящите Евроизбори 2014 г. Партията залага на позитивното отношение, свободата и креативността на младите хора, изтъкват в съобщението си организаторите на конкурса. Идеята на начинанието е да провокира личното отношение на младежите да изразят себе си и своята визия за България в Европейския съюз с непрофесионална техника. Допустими са клипове снимани с телефон и любителска камера.

В условията за участие се включват младежи на възраст от 18 до 35 г., продължителност на видеото- 30 секунди, да е насочено към всички избиратели, да не съдържа призиви на нетърпимост, расизъм и омраза, да е естетически и езиково издържано.

Желаещите да участват в надпреварата за послание на ДПС за Европейските избори 2013 г. могат да изпращат своите любителски видеа до 18 април 2014 г., качени предварително на DOX.Dropbox или Google Drive, на имейл [email protected] . От началото до края на конкурса клиповете ще бъдат оценявани чрез броя на гласуванията им в сайта: vmessage.mdps.bg .

Авторите на първите три клипа с най-много подкрепа ще получат парична награда в размер на 1500 лв. за първо, 1000 лв. за второ и 500 лв. за трето място. Наградите ще бъдат лично връчени от председателя на ДПС г-н Лютви Местан.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.