ДПС с младежки конкурс за позитивно видеопослание за евровота

ДПС обяви конкурс за видео послание за предстоящите Евроизбори 2014 г. Партията залага на позитивното отношение, свободата и креативността на младите хора, изтъкват в съобщението си организаторите на конкурса. Идеята на начинанието е да провокира личното отношение на младежите да изразят себе си и своята визия за България в Европейския съюз с непрофесионална техника. Допустими са клипове снимани с телефон и любителска камера.

В условията за участие се включват младежи на възраст от 18 до 35 г., продължителност на видеото- 30 секунди, да е насочено към всички избиратели, да не съдържа призиви на нетърпимост, расизъм и омраза, да е естетически и езиково издържано.

Желаещите да участват в надпреварата за послание на ДПС за Европейските избори 2013 г. могат да изпращат своите любителски видеа до 18 април 2014 г., качени предварително на DOX.Dropbox или Google Drive, на имейл europe@dps.bg . От началото до края на конкурса клиповете ще бъдат оценявани чрез броя на гласуванията им в сайта: vmessage.mdps.bg .

Авторите на първите три клипа с най-много подкрепа ще получат парична награда в размер на 1500 лв. за първо, 1000 лв. за второ и 500 лв. за трето място. Наградите ще бъдат лично връчени от председателя на ДПС г-н Лютви Местан.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.