Дора Янкова: Лъжа е, че държавата е във финансов колапс

“Лъжа е, че държавата е във финансов колапс. Ние оставихме 2 милиарда допълнително към фискалния резерв, а знаете колко бяхме оставили на Борисов, когато той пое правителството”. Това заяви Дора Янкова, водач на листата на коалиция “БСП лява България” за област Смолян пред хората от с. Кестен. Бившата кметица на Смолян попита защо, ако сме в колапс, служебното правителство раздава десетки милиони в последните дни?

Или Борисов размахва страшилището на колапса, за да вземе ненужен заем от 6 милиарда, който да харчи спокойно един мандат, ако бъде избран?, допълни Янкова. Тя се възмути, че Борисов не само се кани да управлява отново, но и не крие, че има намерение да вдигне тока с 30%, сякаш е забравил, че го свалиха хората, които протестираха за цената на тока и които се самозапалваха.

71% от българите са бедни. Ако искате да станете още по-бедни – гласувайте за Борисов, заяви Дора Янкова, цитирана от пресцентъра на БСП.

„Ако някоя партия ви дава 50 лева и ги вземете, за да гласувате за нея, тогава си носете отговорността и не обвинявайте БСП. Не гласувайте за лице, дори да изглежда симпатично, а за политика, от която виждате полза за самите вас”, допълни кандидатката за народен представител.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.