Депутатът Делян Добрев декларира във Фейсбук верността си към ГЕРБ

Депутатът от ГЕРБ и бивш министър на икономиката и енергетиката Делян Добрев е решил да декларира намерението си да остане верен на партията и на парламентарната й група не другаде, а в социалната мрежа Фейсбук. В което от друга страна надали има нещо странно, след като например президентът Плевнелиев коментира събитията в Украйна първо от акаунта си в Туитър.

„Нямам намерение да напускам нито Народното събрание, нито ГЕРБ”, пише Делян Добрев във Фейсбук. След което обяснява, че му се налага да направи този коментар след появилите се напоследък спекулации за него и негови колеги, които приличат подозрително много на “активно мероприятие”.

Предполага се, че Добрев визира анонса на лидера на „България без цензура”, че очаква в скоро време към партията да се присъедини млад депутат от ГЕРБ с експертни познания.

В тази връзка Делян Добрев е написал: “Точно обратното – начина, по който се управлява България в момента, ме мотивира повече от всякога да бъда сред хората и да работя за успеха на ГЕРБ на европейските и предсрочни парламентарни избори. Няма да ни бъде лесно, защото не обещаваме чудеса, за разлика от всички появили се напоследък “месии”. Вярвам обаче, че за разлика от “чудотворците”, ГЕРБ показа, че знае как да води България в правилната посока! Вярвам, че с общи усилия, ще успеем да върнем България отново в пътя на европейското развитие и европейските ценности”, е написал Делян Добрев.

Малко по-късно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е споделил коментара на Добрев на страницата си във Фейсбук.

Прави впечатление, че в един и същи ден Делян Добрев и Бойко Борисов с увереност прогнозират предсрочни парламентарни избори в България.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.