Депутат от РБ настоява за оставки в ЦИК

“Аз мисля, че е тотален хаос, не само в „Арена Армеец“, а във всички комисии. Мисля, че шефката на ЦИК трябва да подаде моментално оставка. Има смъртен случай. Потвърди го моят председател, който е в „Арена Армеец“. Тя каза ,че е там от 2:30 часа и до 8:30 са минали само 400 човека. Има хора с 2700 номера, в момента са на номер 500, тя е номер 1200.” Това заяви по БНР депутатът от Реформаторския блок Настимир Ананиев. Според него ставащото в “Арена Армеец” е
абсолютно неприемливо. По думите на Ананиев някой трябва да поеме отговорност и трябва да се вземат мерки организацията в “Арена Армеец” да се подобри.

Пет жени, чакали тази нощ в зала “Арена Армеец”, където се предават протоколите от местните избори в столицата, са приети в УМБАЛ “Св. Анна” -София, съобщиха от пресцентъра на болницата.
Две жени на 60 и 72 години са приети след колапс. Отказали са хоспитализация. Жена на 20 години е с пелвиопперитонит. Тя също е отказала е хоспитализация.
Приета е и жена на 31 години, бременна в четвърти месец. В момента я преглеждат в Акушеро-гинекологична клиника на УМБАЛ “Св. Анна” – София.
Петдесет и шестгодишна жена е със стенокардия. Хоспитализирана е в Клиниката по кардиология на УМБАЛ “Св. Анна” – София.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.