Депутат от ДПС изгуби 102 000 лв. край Севлиево

Народният представител от ДПС Рамадан Аталай, който е избран от област Силистра, е изгубил 102 000 лв. на бензиностанция “Лукойл” до севлиевското село Ряховците.

Крупната сума изпаднала заедно с чанта от колата, с която пътувал народният представител – Ауди А8, потвърдиха пред МИГNews депутати от ДПС. Служители сигнализирали за изгубените пари в полицията, откъдето издирили колата и собственика им.

След като се върнал за парите, Рамадан Аталай недоверчиво настоявал парите да бъдат преброени от служителите на реда и да им се направи експертиза. Мотивите за това най-вероятно са намерените в чантата бележки,  на които били записани имена на гори,  местонахождението и стойността им.

Самият Рамадан Аталай е вече пети мандат народен представител от ДПС. Той е един от депутатите, които са превърнали работата си в Народното събрание в “професия”. Към момента Аталай е член на комисиите по енергетика и по регионална политика и местно самоуправление. Депутатът е родом от село Мъдрево. По професия е инженер.

http://www.mignews.info/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.