Дъщерята на кмета на Ардино си купила имот за 1 млн. лева

документДъщерята на общинския кмет на Ардино Ресми Мурад е купила имот в центъра на града, чиято пазарна стойност е милион евро. За терена от 2179 квадратни метра 19-годишното момиче е платило 360 000 лева. Това съобщи на 15 септември кандидатът на Реформаторския блок за кмет на Ардино Неджет Хабибов. Той обяви, че ще сезира прокуратурата за случая. Днес Хабибов пусна и факсимиле от документите със сделката. И обяви, че ги е дал на хрокуратурата.

„Сделката е извършена на 25 февруари т.г., сочи справка в Агенцията по вписванията. Пазарната оценка на частния имот тогава е била малко над милион лева. Към момента тя е милион евро. Към имота е имал интерес и ирански бизнесмен, който е бил готов да плати 1,5 млн.лв. Интересно е откъде 19-годишно момиче без и ден трудов стаж, без да тегли кредит, без да е спечелила от лотарията, без да има родители крупни бизнесмени, има толкова средства? Това искам да проверят институциите. Нека проверят и баща й, който е два мандата кмет на една от общините в област Кърджали. Дали всъщност не е вземал комисионни от строителни фирми“, пита Хабибов. Той уточни, че преди години въпросният кмет е бил негов служител в потребителска кооперация в региона.

„Акцент в моята предизборна кампания за кмет на община Ардино ще бъде „Бий корупцията, предавай корумпираните на прокурор“. Тепърва ще разкрия още скандални неща. В следващите дни ще докажа, че Община Ардино се управлява дистанционно от Кърджали. Има бизнесмен, свързан пряко с кмета“, твърди Хабибов.

10 коментара

  1. abe kmete shta djaskam v bordiurite koito smeni predi meseci taka i ne gi dovurshi ta eba v talibana zalizan vurvish kat tele bez glava.

  2. Da iba kmeta da iba maykati da iba pederastt daa iba kmete kmete da go duhash kmete shta djaskam ii shta djaskam shta obreja

  3. който не краде и не върти далавери с комисионни с фирми, не може да се задържи в българската политическа трибуна

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.