Дачков: Шумът около Петното прикрива кокаинови афери на хора от ГЕРБ

Предоставили сме на парламентарната комисия запис на разговор с приятелката на Бисер Миланов, в който ясно се чува, че на нея се обажда Бойко Борисов и предлага всякаква помощ във връзка със задържането на приятеля й. Но това не бе взето предвид, интересно защо. Това съобщи в студиото на TV7 журналистът Явор Дачков. Той изтъкна, че две телевизии (Нова и bTv) са направили интервюто с арестанта Миланов в един и същи ден, но вместо да го покажат веднага, са го запазили, за да го излъчат в точно определен момент – вчера сутринта. Това означава, че те са организирали скандала съвсем целенасочено, смята журналистът.
Преди месеци от вестник „Галерия” поискахме да направим интервю с Бисер Миланов, но ни бе отказано, с мотив да не се наруши следствената тайна, същото бе разрешено на две телевизии малко по-късно, интересно дали причината вече е отпаднала, попита Дачков. Той съобщи, че са имали желание да интервюират и някои от осъдените по делото на Килърите, но също са срещнали отказ.
Според него, съвсем целенасочено се вдига голям шум около човек като Миланов, а се пренебрегват интересни новини като например връзката на Кокаиновите крале с хора на Борисов. Вместо това, разследван и държан в ареста човек става герой номер едно на днешния ден.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.