Дъбов, заради такива като тебе БСП постоянно губи избори

Интригантството е от най-лошите черти на хората. Цитирам зам.председателят на БСП Димитър Дъбов в интервю за Стандарт: “Кадиев има добър семеен бизнес, казвам го в най-положителен план”, и т.н., и т.н.
Другарю Дъбов, не ви е работа да се бъркате в семейството ми. Може да ви дразня, може да ви е страх от мен, може да съм всякакъв, но не се скрих от Шумен в Пловдив-област, когато не ме искаха там. Не се договарях задкулисно да съм водач някъде си, понеже съм много “ценен” кадър.
Останах си на 9 място и влязох в съвсем честна кампания, без купен, корпоративен или партиен вот.
5 880 души ми гласуваха лично доверие. Два пъти повече преференции, отколкото председателят на БСП и над десет пъти повече от вашите 476 в Пловдив-област. Много от тях са от хора, които иначе не биха дали гласа си на БСП. И всеки преференциален кандидат е направил това, всеки е допринесъл нещо. Това нещо да ви говори?
Заради това интригантство, заради постоянното ви местене от район в район, само да сте депутати, заради постоянното задкулисие и договорки, което ни сервирате, заради партийните аристократи, които никога не застават очи в очи с избирателя и винаги се крият на първите места в листите, заради абонираните за власт- ЗАТОВА ПОСТОЯННО ГУБИМ ИЗБОРИ.
Затова искам пълна, 100 %-а оставка на изпълнителното бюро. За да се научите какво е това отговорност при загубени избори. Направете го като морален акт. Животът нито почва, нито свършва с ИБ на БСП, НС на БСП или парламента.
Колкото по-бързо си тръгнете, толкова по-добре. И не се обръщайте назад.
Казвам го в най-положителен план.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.