Чобанов и шефът на ББЦ се срещат с хора от бизнеса в Пловдив и Пазарджик

В четвъртък, 27 март, министърът на финансите Петър Чобанов и главният изпълнителен директор на Българската банка за развитие (ББР) Димо Спасов ще се срещнат с представители на бизнеса в Пловдив и Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на МФ.
Срещата в гр. Пловдив е с начален час 10:30 и ще се проведе в зала „Пресклуб” в Конгресния център на „Международен панаир Пловдив”. Началото е открито за представителите на медиите, а след нейния край в 12:00 часа е предвиден брифинг в същата зала.
Срещата в гр. Пазарджик е с начален час 15:30 и ще се проведе в Пленарната зала на община Пазарджик, ет. 2. Началото е открито за представителите на медиите, а след края на срещата, в 17:00 часа, е предвиден брифинг в същата зала.
Началото на кампанията за представяне на новите продукти на Българската банка за развитие беше дадено преди седмица във Видин със среща на правителството с бизнеса от града и региона.
Срещите в кампанията имат за цел да се запознаят местните фирми с новите възможности за финансиране от ББР, както и с целия набор от инструменти, които осигуряват гъвкаво и ниско-лихвено кредитиране за малките и средни предприятия. Представителите на бизнеса имат възможност да зададат своите въпроси към министъра на финансите и експерти на банката.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.