“Чисти ръце” влиза в парламента в четвъртък

В четвъртък законопроектът “Чисти ръце” влиза в българския парламент. Той ще бъде внесен от депутатите на “България без цензура”, обяви пред жителите на Белово лидерът на партията Николай Бареков.

“За нас е важно да се разбере всеки как влиза в политиката и как излиза от нея. Трябва да знаем кой ни управлява”, обясни той и отсече, че никой не вярва на твърденията на Борисов и Станишев, че имат общо 19 хил. лв. на влог. Ако бъде приет, законът ще извади наяве имането на политиците и начините, по които то е натрупано.

“Преди време в Злокучене Симеон Сакскобургготски каза, че трябва да си сменим чипа. Не народът трябва да си сменя чипа, а политиците. Влезеш ли в политиката, спираш да трупаш и да крадеш, след това, когато излезеш – върви в частния бизнес, развивай се. Но когато си крал, оставил си гладно сираче, бедна майка – тогава не можеш да спиш. Всеки един такъв човек се страхува от възмездие”, категоричен е председателят на ББЦ.

“Всеки един от вас си прави сметка на парите, които получава – за какво ще му стигнат и ще остане ли сума за спестявания. Ако трябва да сложи някой лев на влог, всеки разсъждава къде да го направи. В същото време поверяваме по 44-45 милиарда лева на година на някои като Борисов и Станишев. За тези пари трябва да има контрол. Трите партии – БСП, ДПС и ГЕРБ трябва да бъдат свалени от власт. Ние сме партията на надеждата. Или преборваме политическата върхушка, или младите, които все още са тук, ще последват примера на онези 2,5 млн. души, които напуснаха страната. Ако не подкрепим младите, не ги образоваме и не им намерим работа, те няма да останат тук, за да са овчари, а ще си тръгнат” каза пред съпартийците си Бареков.

“Имате право на достоен живот и то е подписано с кръвта на дедите ви”, обърна се към жителите на Белово зам.-председателят на “България без цензура” Росен Петров.

“Сега вие имате правото да питате кой продаде заводите, централите, кой прокуди децата ви – това ви право е подписано с труда на вашите родители. 25 май е денят, в който можем да покажем гордо, че сме българи. Няма вериги, които да ни удържат, смелите са солта на земята”, надъха учредителите на местната партийна структура Петров.

8 Comments

  1. Сега е ред на на законопроекта Чисти ръце, неговото внасяне и реакцията на политиците.

  2. Сега ще стане интересно, кои политици ще гласуват “за”!

  3. Всеки мислещ човек трябва да подкрепи операция Чисти ръце, тя е в наш интерес!

  4. Борисов беше казал, че парите от заплатата си ще ги дарява безвъзмездно, но в действително не видяхме документ, който да потвърждава истинността му.

  5. Сега ще настане нещастие и масов страх в парламента, както и паническо криене на кирливи ризки.

Leave a Reply

Your email address will not be published.