Ченалова: Вярно е всичко, казано от Янева в новия запис на нейн разговор

 

Всичко в разпространените днес записи е вярно. Това каза Румяна Ченалова във връзка с пуснатите от сайта “Биволъ” стенограма и нов запис на бившата председателка на СГС Владимира Янева. Ченалова съобщи това около 10:00 часа тази сутрин, когато влезе за пореден разпит в ДАНС, информира bTv. Другата новина е, че и този запис е правен в дома на Ченалова, която според някои медийни публикации е организатор и своебразен “режисьор” на откровенията на Владимира Янева, чиято близка приятелка е била дълго време.биволъ

Според Ченалова, в деня на отстраняването на Владимира Янева, бившата шефка на СГС е прекарала няколко часа в дома й, където са водени тези разговори. Мъжът е адв. Момчил Мондешки, каза още Ченалова. Според нея той се укрива заради нещо, след като е отказал няколко пъти на Етичната комисия на ВСС да бъде разпитан по истинността на тези записи.

На въпрос на журналисти, защо от днес започва да излиза новата серия от записи, Ченалова каза, че по всяка вероятност това е заради вчерашното прекратяване на проверката и посещението на премиера Борисов във Висшия съдебен съвет.

На въпрос на репортер на bTV кой е сложил записващото устройство, тя отговори, че е по-добре да се провери дали това не са СРС-та. В информацията, качена на сайта на телевизията се припомня, че до този момент Владимира Янева, лично или чрез адвоката си, нито един път не е отрекла, че е имало такива разговори.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.