Борисов: Загубилите седят в залата като болни прасета и се гушат

Премиерът Борисов съобщи, че ще предложи Росица Русинова за министър на труда и социалната политика

Как да се работи в този парламент – седят вътре като болни прасета и се гушат?! Така цветисто лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира ситуацията в Народното събрание след отказа на мнозинството да пренареди дневния ред и да направи дебатите по вота точка №1. Веднага след като това предложение на ГЕРБ беше отхвърлено Бойко Борисов напусна пленарната зала и бе нападнат от парламентарните репортери.

В Брюксел всички ме посрещнаха на крака заради това че победих лидера на ПЕС в България и то разгромяващо, похвали се лидерът на ГЕРБ. По думите му, две партии са се разсипали от тази тройна коалиция – БСП и “Атака” ги няма. (…) “Атака” си заминаха, безпомощни същества, ако някой им извади изказванията от тази парламент как са ме хвалили…”, каза Борисов.

“Очаквах, че вотът ще бъде първа точка, защото трябва да бъде една-единствена. Те се правят, че нищо не се е случило в неделя, а вече политическото пространство е различно. Те не са победили нито за парламентарни избори за българския парламент, нито в неделя на вота на недоверие, не го удържаха”, допълни лидерът на ГЕРБ.

Борисов коментира и ситуацията в Коалиция за България. Според него, те не знаят къде са, ясно шокът в много силен.

“Искам да ги помоля да преодолеят егото си и да отидат на предсрочни избори. Вече се появиха нови партии с резултати – АБВ, ББЦ, РБ, заяви Борисов и подчерта, че вече няма да бъде същият парламент. Ще седнем тогава публично пред хората ще направим консултации публично пред хората да се стабилизира държавата.

Сега как да се работи-те седят вътре като болни прасета и се гушат, и не знаят какво ще правят. Какви ремонти, какви кабинети ще правят тези хора, запита Борисов.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Явно този човек не схваща колко много хора в България го мразят?Сигурно си мисли пак с фалшификации да печели избори.Целия проблем е в Южен поток,задействала се е USA да стопира този проект и ето на линия е първата подлога -Б.Б. и просташката му партия

Leave a Reply

Your email address will not be published.