Борисов: Всички да си вземат отпуск и да се направят избори

Премиерът Борисов съобщи, че ще предложи Росица Русинова за министър на труда и социалната политика

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и днес спази „стандарта”, наложен от него самия за дневния му ред в дните, когато парламентът заседава. Така, докато депутатите обсъждаха кандидатурата на Лидия Руменова за председател на Сметната палата, Борисов осветли парламентарните репортери по целия спектър от злободневни събития.

За начало Борисов припомни възгледите си за необходимостта от предсрочни парламентарни избори.

По-добре е всички да си вземат отпуск, да се направят избори и да се стабилизира държавата, заяви председателят на ГЕРБ. След което изтъкна, чему е много интересно, как някои политически партии са по всички национални телевизии, без да получават държавни субсидии.

Оказа се, че лидерът на ГЕРБ е обиден на медиите,защото не са отразили подобаващо поредната му среща в Берлин с канцлера на ФРГ Ангела Меркел.

Според мен, едно официално (?!) посещение при канцлера Меркел си е новина, каза Борисов, след което добави, че са му поискали 10 000 лева, за да го отразят.

„В централните ви емисии пуснахте, че според Алфа Рисърч БСП е преди ГЕРБ, което е грешка, упрекна Борисов друга медия.

Помолен да коментира изгонването на сирийски бежанци от село Розово, Борисов заяви, че след като държавата е абдикирала от всичко, хората вече се плашат.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.