Борисов уволни зам.-министър, заснет да спи в бар след препиване

Премиерът Бойко Борисов освободи по своя преценка от длъжност заместник-министъра на туризма Надя Маринова. Това съобщиха от правителствената информационна служба без допълнителна информация за конкретните причини, довели до уволнението на Маринова в разгара на летния туристически сезон.

На 12 юли редица електронни медии препечатиха информация и снимка на сайта hashtag-bg.com, изпратени от читател на медията. В информацията се съобщаваше, че зам.-министърът на туризма доц. Надя Маринова е засечена мъртво пияна и заспала в нощен бар в столицата – нещо, което се виждаше и от снимката, направена най-вероятно с мобилен телефон.

Маринова първо била забелязана да се вихри на дансинга в столичен бар под звуците на руска музика, а малко след полунощ, вече спяла в тоалетната на заведението. След като охраната я върнала на масата, зам.-министър Маринова е продължила съня си насред нощния локал.

Надя Маринова е заместник-министър на туризма от средата на февруари тази година. Преди това тя беше заместник на Николина Ангелкова и в служебното правителство на Георги Близнашки.

“Нямаме официално становище по въпроса! Проверяваме дали заместник-министър Надя Маринова е лицето на разпространените снимки”.

Така от министерство на туризма коментираха пред Канал 3 снимките, появили се в интернет пространството, за които се твърди, че са на подпийналата и заспала заместничка на Николина Ангелкова.

От Нов Български университет пък категорично отказаха коментар по повод скандалните фотоси на доц. Надя Маринова, която е преподавател във висшето учебно заведение в катедрата по “Туризъм”.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Язък за хубавата дама. На всеки му се е случвало в живота.

Leave a Reply

Your email address will not be published.