Борисов помолил синдиците да дадат седмица отсрочка на ТВ7

Премиерът Борисов съобщи, че ще предложи Росица Русинова за министър на труда и социалната политика

Премиерът Борисов съобщи пред журналисти, че лично е издействал от синдиците една седмица отсрочка за ТВ7 и то не заради друго, а заради глупостта на полицаите, които подложи на унищожителна критика.

Полицаите действаха по най-тъпия и глупав начин и затова си понесоха пълните наказания – просто оставка и се махат от постовете си, обясни Борисов. По думите му, те са големи началници, които трябва да преценяват на място, а и да знаят как се вършат нещата.

„Това се прави с двама полицаи – отиват казват „Добър ден” и започват по списък да оказват съдействие на съдия-изпълнителя и не се месят в тази работа. Нямат работа да ходят в студиото и нямат работа да ни въртят по медиите по света”, заяви Борисов. След което допълни: „Искаме закон, а полицаите да изпълняват закона така, както е в една демократична държава. Заради глупостта, която полицаите направиха, помолих да дадат една седмица отсрочка по изключение”.

Стана ясно, че Борисов вече е получил оставките на двама полицейски шефове – това са зам.-началникът на СДВР и началникът на 6-то РПУ.

“Ще съберем дълговете от КТБ, както повелява законът. Милиарди дадохме от данъкоплатците заедно с държавата, за да спасим всички вложители. Сега трябва да съберем парите”, категоричен бе Бойко Борисов”. Според премиера влизането в медията ТВ7 е било недопустимо, а лично той научил за ставащото в 15,40 и взел нещата в свои ръце. Премиерът каза още, че не иска да се занимава повече с нещо, което в закона е ясно разписано – има Фонд за гарантиране на вземанията, който трябва да прибере парите на данъкоплатците обратно в хазната.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.