Борисов откри болница, обяви готово правителство

Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов отново влезе в една от най-любимите си роли и преряза трикольорна лентичка пред реновираната и оборудвана със съвременна техника сграда на Комплексния онкологичен център в Русе. Присъствието на Борисов в главната роля бе обяснено с факта, че модернизацията на болницата е започнало при управлението на ГЕРБ. Своите парченца от трикольора отрязоха също кметът на Русе Пламен Стоилов и управителят на диспансера д-р Камен Кожухаров.

Борисов изненада присъстващите на церемонията с новината, че бъдещото правителство на ГЕРБ е вече съставено и готово – буквално му е в главата и вече знае кой какъв пост ще заема.

Борисов обясни и лекотата, с която е свършил тази работа. По думите му, няма как като си бил 4 години в управление, преди това близо 5 години кмет на София и да не ти е ясно какво трябва да правиш.

В рамките на яснотата какво трябва да се прави и да се говори, Бойко Борисов отново разби на пух и прах премиера Орешарски, наричайки го аматьор и “най-некомпетентният псевдоминистър-председател”, чието назначаване в тази криза е “живо престъпление”.

Лидерът на ГЕРБ обяви още, че в момента всички системи на държавата светят червено. И добави, че сценарият на Европа за България е много тежък, ако не се вземем в ръце.

Попитан дали да се изгражда проектът „Южен поток” или не, Бойко Борисов каза, че проектът отдавна е щял да започне да се строи, ако премиер е бил той.

Снимка: Фейсбук

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.