Борисов откри автогара в Пазарджик и даде съвети на Миков и Местан

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дава във “Фейсбук” пример как се пише кратка информация:

“Днес, заедно с водача на листата на ГЕРБ за Пазарджик ген. Стоян Тонев, областния координатор на ГЕРБ Дончо Баксанов, кандидат-депутата Гинче Караминова и останалите кандидати от листата открихме новоизградената автогара в Пазарджик. Тя е построена върху терена на бившите военни поделения, които правителството на ГЕРБ предостави безвъзмездно на община Пазарджик през 2012 година. Сградата е с обща площ от 860 кв. м., обособени са осем сектора за отпътуване на автобуси по над 50 направления”, казва всичко важно Борисов. На страницата му във “Фейсбук” има и 12 снимки от събитието. Но липсва информация за казаното от лидера на ГЕРБ като съвет към политическите му опоненти.

“Мой приятелски съвет към всички е пестете си думите – много тежко се лиже там, където се плюе”, коментира Борисов пред журналисти в Пазарджик, цитиран от електронното издание на “Труд”. След което добави, че се обръща към Лютви Местан и Михаил Миков и обяви: “Състоянието на държавата е изключително тежко и те по-добре от мен знаят, колко е тежко състоянието. (…) Дори не е важно кой какви резултати ще направи на тези избори, важно е след 6 октомври как ще съумеем да излезем от тази тежка криза”. След което Борисов посъветва Миков и Местан да се концентрират върху реалните проблеми, които могат да бъдат решени заедно с други политически сили, а не Миков да прилага “тези трикове с разсекретяването на стенограмата при президента за банките”.

„Толкова е тежко положението в страната – до 15 октомври нямаме ли стабилно правителство нито фондове ще пуснат, нито ще станат готови магистралите – просто няма как да се заздрави държавата”, подчерта Бойко Борисов.

Снимка: Фейсбук

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.