Борисов обяви Станишев за объркан човек

Станишев е объркан човек, не знае дали ще ходи в Брюксел или не. Ако не ходи, защо е водач, кого лъже, „захапа” Борисов червения си опонент по време на откриването на Националния събор на животновъдите в България, край Петропавловския манастир.

Ако иска да си ходи със семейството в Брюксел, той си има пари и може да си купят къща там. Като иска да ходи в Брюксел да се срещне с Дончев, с Мария Габриел и да си говорят на европейски теми, продължи лидерът на ГЕРБ.

По думите му, Станишев няма как да обясни на хората, че е водач на листа за Европейски парламент, а няма да ходи в Брюксел, защото в листата се слагат хора, които ще представляват България в Брюксел и българските граждани трябва да видят какво могат тези кандидати.

Малко по-рано днес обаче лидерът на БСП обясни, че е начело на листата като знак към членовете и симпатизантите на партията за значението на тези избори, защото по думите му те са съдбовни за Европа, а от там и за България.
По думите му това не е подвеждане, тъй като той не е обявявал, както правят други, че ще отиде в ЕП.

С думите – вече нямаме и Сметна палата в България, Борисов не подмина и темата за новия шеф на палатата.
Станишева палата не може да проверява политическите партии, заяви Борисов, припомняйки, че новата шефка на палатата е била съветник на Станишев в МС.

Нека дойде да прави проверка на ГЕРБ и ще я попитам с какви очи ще дойдат да проверяват ГЕРБ. Ще й кажа какво първо да провери в БСП – оттам ще почне, гневи се Борисов.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.