Борисов обвини Станишев, че е дезертьор, а Миков бил шмекер

„Българите горчиво ще се каят, че са докарали Станишев отново на власт. Ако не послушат предизборния лозунг на ГЕРБ, че България няма време за губене, няма да бъдат построени и довършени нито „Струма”, нито „Хемус”, защото Европейската комисия ще ни спре еврофондовете”. Tова заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със структурите на ГЕРБ от Смолян и Перник, която се проведе в Смолян. По думите на Борисов, Станишев дезертира от отговорността да стане премиер. „Хареса му, като г-н Доган да си седи в сарая, да командва и да не подписва нищо. Да си премиер не е само длъжност. Това е отговорност. Хареса му и иска да е евродепутат. Щом от премиер си дезертирал до това да си евродепутат, нямаш място да спориш и да дебатираш с премиерите. Затова моят дебат е с Орешарски”, обясни Борисов. Той посочи, че БСП и ДПС знаят, че няма да станат по-приятни за хората, затова искат да ни изкарат, че всички сме маскари.
„Миков, който иначе всеки ден шмерекува, и спира регистрацията на 20-ата секунда, за да е нисък кворумът, вчера три пъти даваше почивка, за да долети „Атака” като бялата лястовица по жицата. Един час чакаха да долети бялата лястовица, а в очите им – страшна мъка. Накрая депутатите от „Атака” дойдоха като по команда по якета и анцузи. Вие си отговорите на въпроса по чия команда е станало това. За пореден път стана ясно, че без „Атака” правителството не може да съществува“, коментира Бойко Борисов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.
По думите му държавата е заложник на най-малката политическа партия в парламента и колкото по-бързо се направят избори, толкова по-добре и за БСП, и за ДПС. Борисов поиска да се мине веднага през предсрочни избори – 2 в 1 май месец, за да не се харчат 20 милиона след това за нови избори. Както ни подреди народът всички да се смирим и да изпълним волята му.

Снимка: Пресцентър на ГЕРБ

Свързани публикации

1 Comment

  1. Който сее ветрове, жъне нищо. Колкото повече иска властта, толкова повече Тя ще бяга от него.

Leave a Reply

Your email address will not be published.