Борисов: Никога държавата не е била в по-тежко състояние

Премиерът Борисов е разпоредил да се прекрати процедурата за избор на строител на два лота от АМ "Хемус"

Никога държавата не е било в по-тежко състояние и толкова опасности отвън – бежанци, войни, ембарго. След пети октомври ние ще положим огромни усилия, ако е друг – ще получи нашето уважение. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на инсталация за биогаз в Добри дол.
„Днес пускаме инсталация, която веднъж произвежда ток, пази околната среда, наторява. Ето ви екоземеделие на практика направено. Затваря пълния цикъл от кравефермата до засяването на прекрасните поля, които имаме“, посочи още Борисов.
Лидерът на ГЕРБ се обърна към тези, според които асфалтът не се яде, с думите, че ако няма изградени пътища до малките населени места, те се превръщат в изоставени земи. „След като направихме „Дунав мост“ 2, първата особено важна отсечка е Ботевград-Мездра, без която пътят до тука е ад, трябва да бъде направено. Тази отсечка е около 170-80 милиона лева. Трябва да дръпнем пътя до Дунав мост, след това и регионът ще стане друг“, категоричен беше Бойко Борисов.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Проблемът не е в асфалта,а в комисионните.Колкото са по-големи те,толкова е по малко асфалта.Не си мислете,че се натискат за министри така,от желание да помогнат на България.Натискат се за комисионни,не за заплати.Това как ще се прекрати и има ли начин да “влязат” в сметката на държавата,а не в частни сметки?

Leave a Reply

Your email address will not be published.