Борисов: Гледахме и слушахме шефа на ДАИ от месеци

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че операцията по доказването на подозренията, че шефът на “Автомобилна администрация” е корумпиран е започнала преди 4 месеца и през това време Борисов и който трябва са знаели всичко, което се случва в кабинета на арестувания вчера Цветелин Цветанов – “за всички каскети, шапки и каквото и да има”.

“Оборудвахме стаите, направихме така, че да засечем готовите тестове, които подготвят, направихме операцията така, както трябва”, съобщи Борисов, потвърждавайки, че всичко е ставало с неговото знание и разрешение. Премиерът и лидер на ГЕРБ беше категоричен, че няма значение от коя политическа партия са уличаваните в корупция и няма да има политически чадър над тях. И освен това изтъкна, че депутатът Георги Кадиев няма принос, за да започне проверката в бившата ДАИ, просто службите си вършели работата.

“Това е борба с корупцията. Няма значение… Не казвам, че има вмешателство… Няма значение от коя партия е, дали е кмет от ГЕРБ или …, това е борба с корупцията. Не – нашите са добри, а другите са лоши – шефът на ДАИ е член на ГЕРБ, няма да пожаля никого”, каза Борисов. По думите на премиера, главният прокурор е този, който “обвинява, и всичко, което е протекло, и задържанията… и част от тях, за радост, и говорят, и свидетелстват.

“Вярвам на главния прокурор, че ще я доведе докрай (операцията в ДАИ)така, както и в момента и БОП и ДАНС работиха много усърдно”, каза още Борисов.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.