Борисов: Дистанцирал съм се от Цветанов, но остава мой заместник в ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ  потвърди, че Цветан Цветанов ще остане зам.-председател на партията, въпреки че самият Борисов се бил дистанцирал от своя заместник. В интервю за “Преса”, попитан дали ще махне Цветанов като зам.-председател на партията, Бойко Борисов отговаря: ” Това ще е груба грешка. Половината от партията ще приеме това като предателство”.

На въпроса на Валерия Велева “Не разбирате ли, че ви трябва обновление, че Цветанов се е скарал с цялата държава и това рефлектира и върху вас, и върху ГЕРБ?” Борисов казва: “Изчакайте да видите какъв състав на Изпълнителната комисия съм приготвил и тогава ще говорим”.

От интервюто на Борисов пред “Преса” става ясно, че една от причините Влади Горанов да напусне парламента е че не му стига депутатската заплата. Борисов казва, че Влади Горанов му е като дете и цитира какво му е казал: “Шефе, ти си на 55 и оттук нататък само с политика може да се занимаваш. Аз съм на 30, моите колеги станаха милионери, а пък аз стоя в тази зала за 2000 лева и дните ми минават безсмислено. Имам две деца, мисля за трето, как да ги издържам?”…

” И аз не издържам, и аз се колебая дали да не изляза от парламента. Като стоиш в тази гмеж, и ти се опръскваш. Този парламент генерира само омрази”, казва още Бойко Борисов пред Валерия Велева.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.