Боливуд взима 300 наши роми за статисти във филмите си

300 български роми са наети за статисти в мастити продукции на Боливуд, които са снимани или ще се снимат у нас, каза във Варна министърът на туризма Николина Ангелкова.

След това обясни защо добрите икономически и туристически отношения с Индия са важни за нас.“В момента всички в Индия знаят къде е България и се интересуват от страната ни. Причината за това е, че едни от най-големите звезди на познатото по цял свят индийско кино снимат филми в страната ни. Между тях е и самият „Крал на Боливуд“ Шарук Кхан, който е сред най-богатите кинозвезди в света. Неговото идване в България вече е сензация и е много вероятно много индийци да поискат да видят страната, в която е снимал техния идол”, допълни Анелкова.

Много е важно какви ще са отзивите на индийските звезди на мелодрамата и мюзикъла за страната ни. Ако са добри, това разкрива потенциал за повишаване на броя на индийските туристи у нас.

Според министърът обаче страната ни има една консулска служба в Индия, която трудно може да се справи с бързото издаване на визи.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.