Бойко Борисов не вижда смисъл от КСНС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не вижда смисъл от днешното заседание на КСНС и съжалява, че на ГЕРБ ще им се наложи да управляват, защото “държавата е в колапс и няма шанс да се оправи”.

“Не виждам смисъл от КСНС. Повече от един милион пъти сме искали оставка, но те не я дават”, заяви Борисов при участието си по телефона в сутрешния блок на Нова тв. Той за пореден път изтъкна, че ГЕРБ са за предсрочни парламентарни избори, но “до този момент нито една партия не ми се е обадила да говорим по темата „Избори”. По думите на Борисов вече няма значение кой ще спечели изборите, защото държавата е в колапс и няма шанс да се оправи.

За разлика от другите, на нас ще ни се наложи да управляваме, каза още Бойко Борисов. Затова той поиска отговори по проекта „Южен поток”, парите за здраве и пр., а не да го намесват в скандала Пеевски-Василев.

Ако има трима души, които са подготвили убийство на депутат, на евродепутат, може ли да ги пуснат за един ден? Като няма доказателства, да не ги арестуват, коментира Борисов. Нямам отношения нито с единия, нито с другия, категоричен бе той, ядосан на журналистическите въпроси към него по темата. Борисов дори сметна, че въпросите за Пеевски са поръчкови, без да назовава адресанта. Лидерът на ГЕРБ упрекна водещите на Нова тв, че не ги интересува дали правителството ще подаде оставка.

Вчера журналистът Иво Инджев заяви, че Пеевски е посъветвал Борисов да подаде оставка. На това лидерът на ГЕРБ днес отговори: „Това може само идиот да го каже” и посъветва журналиста вече да не се казва Иво Инджев, а да си казва агентурното име.

Това не е просто лъжа, а преднамерено казано нещо, с цел да обслужи други партии, допълни в телефонен разговор Бойко Борисов.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.