Бизнесмен-националист е човекът, ударил Сидеров с юмрук

Камен Попов, президент на Българската Бушидо федерация, хотелиер и собственик на спортен клуб, е мъжът, когото мнозина определят като vardenafil hydrochloride героя на изборната нощ. Но не защото е преборил конкуренцията за кметския пост с живковски резултат, а защото направи нещо, което същите тези мнозина отдавна мечтаят да направят – удари Волен Сидеров, информира clubZ.bg.

По този повод в социалните мрежи се появиха коментари: “Какво по-обидно от това – националист да удари хулиганстващия предводител на националистите?”…

Оказва се, че мъжът с черното яке и каскет, който с едно кроше насини окото на Сидеров е бил симпатизант на Боян Расате и неговия Български http://clomidgeneric-pharmacy.net/ национален съюз, но напуснал. Сега е член на Национален cialis tadalafil форум “Обединение”- група, определящи се като патриотична, разочарована от Расате.

До момента от МВР отказваха да разкрият самоличността на човека, ударил Сидеров, вкл. и за да obat sildenafil dan vardenafil не се стигне до някаква форма на саморазправа.

Камен Попов е дал още нощес показания за случилото се, а sildenafil citrate днес е извикан на разпит и пред прокурор.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.