Бивш депутат от ГЕРБ: Връщането на Танов е тест към обществото

Назначаването на Ваньо Танов за шеф на митниците е поредният тест към обществото и в зависимост от реакцията на хората, ГЕРБ ще си адаптират стратегията. Това коментира пред “Фокус” бившият депутат от ГЕРБ Светлин Танчев, който в 42-то Народно събрание напусна ПГ на ГЕРБ и обяви присъединяването си към ББЦ, а по-късно бе избран за зам.-председател на партията. Според Танчев в ГЕРБ са можели да изчакат поне да вземат властта, за да започнат с кадровите промени.
„Танов е компрометиран човек“, посочи Танчев и припомни, че бившият и новоназначен директор на Агенция „Митници“ беше част от едно управление, от което излизаха скандални записи и имаше много оплаквания на хора от бизнеса за сериозен рекет.

“Бизнесът се страхува, че отново ще се започне със старата практика избирателно да се дават възможности на някои хора да работят в сенчестите среди, а на други – да се пречи и да се изискват по-големи такси“, изтъкна Светлин Танчев.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Цялата практика за назначаване на властови позиции показва,че колкото си по-издънен,колкото си по-компрометиран в миналото си,толкова по-високо се издигаш в управлението на “държавата”.Има и изключения,но те са свързани най-вече с роднинство на бивши БКП функционери и ДС агенти и служители.За останалите български граждани какво остава?Остава само да гласуват за някой от предварително подготвени с изчистени биографии лица отговарящи на критериите на първите две изречения.Нима си мислите,че нещо ще промените с изборите сега.

Leave a Reply

Your email address will not be published.