ББЦ: Яне Янев е фурнаджийска лопата, маша на Борисов и Пеевски

“За цялото общество е очевидна лайнометната кампания на изкуствено съживения политически труп Яне Янев, който обслужва интересите на олигархията, като залива с помия медиите и прокуратурата срещу нашия лидер Николай Бареков”. Това се посочва в съобщение, разпространено и подписано от пресцентъра на ББЦ.

Ето и останалата част от тази позиция:

Кой стои зад тези атаки срещу г-н Бареков и кой дава смелост на Янев публично да сипе лъжи, като използва прокуратурата? Как от уволняващ Бойко Борисов се превърна в негова сервитьорка и как така по неговите пасквили специализираните органи започват незабавна работа? Като какъв Яне Янев ще сваля имунитета и ще арестува евродепутат и зам.-председател на третата по големина група в Европейския парламент? За какво рекетира Яне Янев Николай Бареков и какви са неговите връзки с господата Бойко Борисов и Делян Пеевски? Срещу какво Яне обслужва техните мераци да бъде дискредитиран г-н Бареков и с какви компромати го държат, за да им слугува?

Всеки път сценарият, по който активират Янев, е един и същ. Лъжите и клеветите на медийния трол попадат на първите страници на медиите на Пеевски, като задължително са придружени със сигнали до органите. За всички е ясно, че една медийна империя и един палячо обслужват ментора си Бойко Борисов, който се готви да се върне във властта. Единствената задача, с която политическият вампир Яне беше изровен от гроба от неговите франкенщайновци, е да се залива с мръсотия една и съща личност от сутрин до здрач, а от време на време да пришива към него и Реформаторския блок. Това ли е жалкият начин на Бойко Борисов да се отърве от Николай Бареков и да го отстрани по служебен път от изборите – като използва марионетки и шантонерки?

Още днес “България без цензура” ще направи запитване до българската прокуратура – на какво основание Яне Янев прави тези изявления и как така залива с откровени компромати и използва като вентилатор не само медиите, но и специализираните органи на Република България.

Така завършва съобщението с подпис “Пресцентър на “България без цензура”

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.