ББЦ вече си има кмет, а Първанов му обещава подкрепа?!

ББЦ вече си има кмет, а Първанов му обещава подкрепа

Петър Теофилов, издигнат от “България без цензура”, спечели частичните кметски избори в пернишкото село Богданов дол. Победата дойде след балотаж с кандидата на БСП. Теофилов е получил 183 гласа в пернишкото село срещу 166 за издигнатия от социалистите кандидат Николета Максимова. Политическата формация на Николай Бареков официално подкрепи новия кмет и посети селото в петък, за да се запознае отблизо с проблемите на жителите му.
“Още със стартовото ни явяване на избори доказах, че мога да бия БСП. Това е първата ни официална победа срещу господин Станишев, а и не само. Успяхме да натикаме в ъгъла едновременно и ГЕРБ, и БСП”, коментира Бареков.
След което изведнъж се оказа, че новоизбраният кмет е привикан за поздравления в офиса на лидера на АБВ Георги Първанов.
Първанов поздрави Петър Теофилов за неговата победа на частичните местни избори, като подчерта, че резултата от вота е в следствие не само на политическата подкрепата, но и на личните качества и авторитет на Теофилов, пред жителите на с. Богданов дол, съобщиха от пресцентъра на АБВ.
Петър Теофилов благодари на Георги Първанов и изрази надежда, че Богданов дол ще може да разчита на сътрудничество с гражданската инициатива и по реализирането на проекти свързани с обновяването на ВиК в съоръженията в района.
Ангажимент за съдействие по случая бе поет от ръководството на АБВ и нейния лидер Георги Първанов.
Снимка: Пресцентър на АБВ

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.