ББЦ ще вземе голяма част от гласовете на „Атака“, уверен е Бареков

Ще вземем голяма част от патриотичния вот и ще се борим за първото място на евроизборите. Засега сме минимум трети, но голяма част от гласоподавателите на „Атака“ ще гласуват за нас. Това прогнозира лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков пред Livenews. Той уточни, че само четири партии ще могат да имат свои представители в европарламента и това са ГЕРБ, БСП, ДПС и „България без цензура“.
„Ние не ходим пияни и дрогирани да се бием по заведенията, а работим за българския народ“, коментира Бареков Той бе категоричен, че ББЦ разполага и с голямата подкрепа на младите хора и пенсионерите, както и на много от полицаите, защото партията предвижда да увеличи техните заплати с 25% и да увеличи числения състав на МВР.
Междувременно предприемачи от Враца настояха пред ББЦ да се приеме Закон за браншовите организации и да се гарантира достъп до обществените поръчки на микро и малки предприятия. Бизнесмените предлагат да се премахне в Закона за обществените поръчки изискването за 3 милиона лева оборот, което на практика не допуска малкия бизнес до търговете.
На срещата стана ясно, че фирмата, която работи по водния цикъл е в нарушение на Закона за обществените поръчки и изискванията на Програма „Околна среда“, както и не е обявила подизпълнителите си. Местният бизнес предлага по примера на Русия 30-процентното финансиране на проектите от фирмите да се замени със златна акция на държавата в тях, която да гарантира законно усвояване на средствата и качеството по изпълнение на поръчките.

Снимка: barekov.com

Свързани публикации

Един коментар за “ББЦ ще вземе голяма част от гласовете на „Атака“, уверен е Бареков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.