ББЦ отива на евровота с мотото „Реванш за българския народ“

политическа партия „България без цензура“ тръгва на евроизборите с мото: „Реванш за българския народ“. Той обяви снощи нейният председател Николай Бареков на старта на Националното турне на ББЦ и коалиционните й партньори ВМРО и ЗНС за повишаване на самочувствието на българина. Кампанията стартира от Карлово и ще обиколи десетки градове в страната. В турнето се включват Нешка Робева, която направи специален спектакъл за кампанията, както и певицата Деси Добрева.
„Съдбата реши на мен да се падне честа да изчистя това блато, наречено българска политика. Започнахме от площадите и израснахме там. Лутахме се, търсейки начин да променим нещата. Болеше ни от това, че нашите родители обедняха жестоко, че хиляди българи не могат да купят обувки на децата си, да ги заведат на лекар. Обединяваха ни злобата и омразата към силните на деня, които ни обраха и ни излъгаха. Изпихме горчивата чаша до дъно. Хората, които ни повярваха и вълната, която се надигна в наша подкрепа, започва да залива политическото статукво“. Това заяви Николай Бареков в емоционално слово пред препълнената зала на театъра в Карлово, съобщиха от пресцентъра на ББЦ.

Той призова стотиците жители на града, дошли на старта на турнето, да помогнат на 25 май да се победи политическата върхушка и БСП, ДПС и ГЕРБ да не бъдат допуснати отново до властта. „Аз съм направил своя личен избор. Искам и вие да направите своя“, апелира Бареков.
„Идва ден на разплата – денят на Страшния съд и нашата държава пак ще е силна в сегашно време и ще сме народ, който живее достойно и спокойно“. С тези думи откри турнето зам.-председателят на ББЦ Росен Петров.
„Имам нужда да вярвам отново, 25 години стигат“, заяви на старта на кампанията Нешка Робева, която заедно с Деси Добрева за втори път се включва в турне на „България без цензура“.
Амбицията ни е да възродим националния дух, защото 25 години тези, които ни управляваха досега разделиха хората. Това изтъкна лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. Той подчерта, че коалицията се бори „за една силна държава“.
Зам. председателят на ББЦ Ангел Славчев каза пред хората от Карлово, че партията и партньорите й ще следват три прости правила – грижи се за държавата, грижи се за народа и бъди пример за морал и съвест.

Снимка: barecov.com

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.