ББЦ казва дали ще се присъедини към либералите или към консерваторите

 „България без цензура“ ще реши до края на деня  към коя от групите в Европейския парламент да се присъедини. Нашият избор ще бъде направен между групата на либералите и групата на консерваторите, заяви от Брюксел лидерът на ББЦ Николай Бареков.  Ще обявим решението си до четвъртък вечер, добави той.

В евростолицата Бареков имаше поредица от срещи с партиите от Европейския парламент. Той разговаря със заместник-председателя на Европейската народна партия Марио Давид, с председателят на групата на Европейските консерватори и реформисти Мартин Каланан, с Джефри ван Орден и Франк Барет.

Изключително впечатлен съм от компетентността на бившия премиер на Белгия и председател на Алианс на либералите и демократите в Европа Ги Ферховщад и познаването му на ситуацията в България, коментира Бареков след срещата си с него.

Като лидер на ПП “България без цензура” съм радушно приет на всички нива в европейските институции.

Показаното уважение към мен и към избирателите подкрепили новата коалиция е огромно. Мога да ви уверя, че заемам позиции, които са в интерес на българската държава, обяви Бареков от Брюксел.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.