ББЦ и ВМРО се разделиха цивилизовано

ВМРО и ББЦ прекратиха цивилизовано коалиционното си партньорство. Днес ръководството на “войводите” е решило да приеме предложението на НФСБ, отправено преди седмица и да се яви на предстоящите парламентарни избори в състава на патриотичния фронт.

Лидерът на ББЦ Николай Бареков коментира решението на ВМРО в позиция, разпространена от пресцентъра на “България без цензура”.

“Благодаря на Красимир за сътрудничеството с ВМРО в последната година и най вече за това, че лично ми се обади и съобщи тяхното решение. За жалост ВМРО, без да желае, със своето самостоятелно или коалиционно явяване на избори, ще пропилее гласовете на хората, които не са съгласни България да бъде управлявана от ГЕРБ и ДПС, от Бойко Борисов и Ахмед Доган. С днешна дата ББЦ остава единствената центристка патриотична формация, която е способна да спре нашествието на ГЕРБ и ДПС във властта от последните години”, заявява Николай Бареков. Според него, без да искат, от ВМРО ще обслужат сценарий, който цели да извади по служебен път от битката за първото място на парламентарните избори ББЦ.

“Желаем успех на всички, които искат да се пробват на следващите предсрочни парламентарни избори. ББЦ ще подаде ръка за съставяне на правителство на всяка партия, която признава водещата ни позиция в битката с политическата и икономическа олигархия, олицетворена от чудовищната коалиция между ГЕРБ и ДПС, която и днес продължава да управлява България”, изтъква Николай Бареков.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Добре че е цивилизовано за да имат мостове за коалиция и съвместно управление след изборите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.