Бареков: Забраняването на партии е фашистки метод

Репресията срещу „България без цензура” е по всички фронтове. След като разбраха, че нямат средства, с които да ни спрат и дори компроматите не помагат, сега от пиар агенцията на Плевнелиев „Протестна мрежа” стигнаха до фашистко-сталинисткия абсурд да искат от прокуратурата да забрани една българска партия с нова кауза и с нова идея. Това изтъква лидерът на ББЦ във всекидневната си рубрика “Коментарът на Бареков”. И допълва: “Абсурдът е да се използват маши в лицето на анонимници и провалени бивши журналисти от „Протестна мрежа”, за да си разчистват сметките с неудобните опоненти на статуквото”.

По-нататък м коментара си, Бареков изтъква, че мощта на „България без цензура” и очакваният й успех на изборите в неделя уплашиха цялото политическо статукво и то започна да си служи с бухалката на медийния рекет и мутро-милиционерщината. “Г-н Борисов и г-н Плевнелиев, излезте публично и кажете защо се страхувате от „България без цензура” и от мен като ваш основен политически опонент”, апелира Николай Бареков.

Смятам натиска срещу прокуратурата по линия на медии и неправителствени организации, с който се прекрати преписката по мой сигнал за злоупотреба с власт на президента Плевнелиев, за абсолютно недопустим. В тази връзка припомням, че една от основните каузи на ББЦ ще бъде приемането на закона за „Чисти ръце” и предаването на прокуратура на всички крадливи български политици, като създадем условия за тяхното разследване, изправяне на съд и ефективно осъждане, завършва коментара си Николай Бареков.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.