Бареков: Великденските надбавки за пенсионерите са завоалирано купуване на гласове

“Еднократната помощ” за пенсионерите е завоалирано купуване на гласове, коментира лидерът на „България без цензура” Николай Бареков на личния си сайт.
Цинизмът на партия ГЕРБ и нейния лидер Бойко Борисов, който изхарчи парите от резерва, за да строи и за да прибира тлъсти комисионни, продължава и при сегашната власт. Четири години по време на управлението на Борисов нямаше ръст на доходите за майките, социално слабите и пенсионерите. Година по-късно коалицията БСП-ДПС се опитва да купи българските пенсионери предизборно. Цяла година пенсиите не нараснаха нито лев, но дни преди изборите популистите Местан и Станишев се сетиха да компенсират най-ниските пенсии на милион и сто хиляди души с “еднократна помощ”.
Да оставиш българския пенсионер през зимата на произвола на съдбата, а напролет да го купиш с 30 лв. е обидно и цинично. Така БСП и ДПС разбират купуването на изборите – вместо да надпечатат бюлетини, направо раздават по някой лев за правилния глас. Надявам се, че българските пенсионери няма да простят тази подигравка и ще накажат на европейските избори триадата, която ги лиши от достойни старини – ДПС, БСП и ГЕРБ, завършва коментарът на Николай Бареков.

Свързани публикации

6 Comments

  1. Ми то се знае какъв е електората на това правителство, та баш това си е.

  2. Евтин и обиден популизъм е това с надбавките. Какво ще си купят хората с тия 30 лв? Агне? Пълна подигравка, маскирана като социална политика.

  3. Да бяха вдигнали пенсиите ударно, а не да подхвърлят по 30 лв. за празници. Това е подигравка, а не социална политика!

  4. Ами с това се рекламират. После ще имат оръжие. Ама ние дадохмее…

Leave a Reply

Your email address will not be published.