Бареков в Чипровци: Ще сложим ДПС в ъгъла!

“Три са партиите на статуквото, които искат място в българския парламент – ГЕРБ, БСП и ДПС. Има и една друга партия, която може да промени нещата и това е ББЦ. Ние трябва да направим всичко възможно ДПС да бъде извадена от позицията, която е заела и да спре с разпределянето на порциите”. Това заяви лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков на среща на ръководството на коалицията с нейни членове и симпатизанти в Чипровци.

Бареков призова за смелост и решителни действия за възстановяване на държавността. “За да сложа ДПС в ъгъла трябва аз да съм силен, а не Бойко Борисов, който ще се премени с нови дрехи, но резултатът пак ще е същия”, посочи Бареков. Той изтъкна, че целта на коалицията е да няма управление без програмата на ББЦ, защото България е в перманентна политическа криза.

Имаме чудесна страна, но лоша държава, отбеляза председателят на “Евромайки” Калина Крумова. Зам.-председателят на ББЦ Росен Петров изтъкна, че за да живеем по-добре
трябва да бъде възстановена държавността.

Снимка: barecov.com

Свързани публикации

6 Comments

  1. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И ДПС!

  2. Няма да е лесно, но силно се надявам да успее!

  3. Докога ДПС ще поставя такт в политиката на нашата страна?

  4. Всички патриоти трябва да бъдем обединени около каузата България и трябва да спрем мафията в лицето на коалиция БОСТАН

  5. Успех. Имаме нужда от промяна. След като едно нещо не върви трябва да го сменим, но освен трите партии на статуквото трябва да изритаме и техните сателите. Янето си призна, че винаги и бил маша на ГЕРБ. Фронта за спасение на Бойко също е политически мутант на ГЕРБ. Не се лъжете за гласувате за тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published.