Бареков: Тройна или четворна коалиция ще е като буре с барут

Ако г-н Каракачанов, когото аз все още имам за приятел, не беше напуснал нашата коалиция и ме беше послушал да направим общ патриотичен фронт и с Валери Симеонов срещу ДПС, то в днешния парламент консерватори и патриоти щяхме да имаме общо 50 депутати! И не Патриотичният фронт щеше да ходи при ГЕРБ, а от ГЕРБ щяха да дойдат при нас на крака, за да молят за подкрепа за двойна коалиция на принципна основа. Това коментира лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

С днешна дата продължавам да вярвам, че тройна или четворна коалиция ще бъде абсолютно безпринципна и ще извади скелети от гардероба на прехода за определени министри. Това ще бъде коалиция, която ще е като буре с барут, защото е основана на тежки лични предателства през последните 20 години.

Поставям и един въпрос – дали днес в централата на ГЕРБ са попитали г-н Румен Петков за срещата му с братя Галеви и за начина, по който изгони Бойко Борисов от МВР през 2005 г.

Един приятелски съвет към НФСБ. Те нямат място в обща лодка с АБВ. През 2006 година Румен Петков извади досието на Красимир Каракачанов. Питам и Каракачанов – би ли се чувствал комфортно в един отбор с Меглена Кунева, която затвори 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ “Козлодуй”, за които той и Валери Симеонов бяха направили референдум, завършва коментара си Николай Бареков.

Свързани публикации

1 Comment

  1. Много хубави въпроси? Ще отговори ли Каракачанов?

Leave a Reply

Your email address will not be published.