Бареков: Станишев прави народа заложник на егото си

Г-н Станишев прави българския народ заложник на провалената си кариера и силното си его. Надявам се партията БСП да внесе мъничко разум и да овладее изключителните глупости, които прави нейният лидер. Избори през юли са технологично невъзможни и обслужват единствено интересите на ГЕРБ и ДПС. „България без цензура“ предложи дата през октомври. Готови сме на компромис и за провеждане на избори в края на септември или началото на октомври, както предположи президентът.
За целта трябва партиите, членуващи в Европарламента, да се съберем преди да е разтурен българският парламент и да обявим обща дата за предсрочни избори.
Още веднъж завявам, че позицията на Станишев за избори през юли е идиотска, непремислена и изцяло обслужваща Бойко Борисов.
Нека да помислим и за българския народ, който заслужава да чуе нашите тези и управленски мерки в предизборната кампания и който традиционно в края на юли и началото на август или е в отпуск, или е на полето при земеделската продукция, или работи на морето.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.