Бареков: Станишев е мишка, социалисти, гласувайте за мен

Лидерът на ББЦ, евродепутатът Николай Бареков окачестви като дезертьорство бягството на Станишев от българския парламент и призова членовете на БСП смело да гласуват за ББЦ.

„Благодарение на неговото бягство като една мишка от бойното поле, сега аз ще трябва да водя битката срещу Бойко Борисов от името на всички български граждани. Затова призовавам избирателите на БСП да не се притесняват и смело да гласуват за ББЦ и за мен като премиер, за да спрем Борисов”, коментира Бареков от Брюксел, където участва в заседание на изпълнителното бюро на Европейските консерватори и реформисти.

“Току-що разглеждахме различните постове в Европейската комисия и в Европейския парламент. Името на Станишев не беше споменато нито веднъж за сериозен пост в тези институции. Това означава, че той е персона нон грата за Европарламента и Европейската комисия”, подчерта Бареков, цитиран от сайта barecov.com. Лидерът на ББЦ се обърна към Станишев с призив да дари цялата си евродепутатска заплата на сираците, а не на Моника Станишева.

Снимка: barekov.com

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.