Бареков ще прави голям центристки блок за промяна на статуквото

Ще обединя всички, които искат промяна след евровота, нека хората не се лъжат по патериците на ГЕРБ. С тези думи лидерът на ББЦ Николай Бареков обяви по ТВ7 намерението си да направи голям центристки блок срещу статуквото след 25-и май. Бареков изтъкна, че още вечерта след изборите ще покани в този блок всички извънпарламентарни формации и партии, които са анти ДПС, анти ГЕРБ и анти БСП. Лидерът на ББЦ допълни, че НФСБ е една от формациите, с които иска да работи.

Николай Бареков прогнозира, че четири партии ще излъчат депутати за ЕП като разликата между първата и четвъртата няма да е повече от 100-150 хил. гласа. Според него третата и четвъртата партии ще вземат минимум по 250 хил. гласа, а първите – по около 500 хиляди.

“Аз съм единственият политик, който е заявил, че измитането на ДПС от властта е крайно наложителен въпрос. Няма политик от ДПС, който да не ви каже, че аз съм най-голямата заплаха за Движението. ДПС е нашият опонент номер едно”, заяви Бареков.

Всички без ББЦ купуват гласове. Те няма на какво друго да разчитат, коментира още Бареков. Той обеща, че ще води битката за промяна в страната докрай. По думите му, той няма да се спаси в Брюксел, а ще остани и ще мачка като танк партиите на статуквото.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.