Бареков призова всички партии да се включат в блокадата на границата с Турция

Обръщам се към всички български партии, които изпитваха страх да се присъединят към коалицията Анти-ДПС и ги призовавам сега да се включат в блокадата на границата с Турция между 1-ви и 6-ти октомври, с която да спрем туристическите пътувания за Байрама да решават изборите. Това пише лидерът на ББЦ и кандидат за народен представител Николай Бареков в апел, публикуван на страницата му в интернет.

Бареков припомня, че ББЦ първа предложихме да не се допуска отварянето на изборни секции в Турция, като мярка за ограничаването на вота на българските паспорти и недопускането на ДПС до властта.

“Обръщам се към лидерите на Патриотичния фронт да не се страхуват от ДПС и да призоват членовете си да участват в предстоящата блокада за спасението на България”, пише Бареков. По думите му ДПС не е толкова страшно, когато българите си подадат ръка и застанат заедно срещу изборните манипулации и по този начин се спасят от съдбата си на най-бедната държава в Европейския съюз.
В офисите на “България без цензура” в Хасково, София, Пловдив и Стара Загора започва записване на доброволци за акцията от цялата страна, които ще бъдат разпределени на дежурства и смени, информира barecov.com.

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.