Бареков поздравява Борисов за откровенията му пред “Ройтерс”

“Поздравявам Борисов за честността, с която признава пред агенция „Ройтерс“, че „България без цензура“ е единственият невъзможен партньор на ГЕРБ. Очевидно Борисов е готов да направи сделка и с дявола в лицето на ДПС, а дори и широко да отвори сърцето си за коалиция с бившата му партия БСП-БКП.” Така лидерът на ББЦ Николай Бареков коментира интервюто на Бойко Борисов пред “Ройтерс”. По думите на Бареков, като “отявлен марксист, ленинист и член на комунистически партия, Борисов не е научил нищо ново, а и нищо старо не е забравил, защото ползва патерици като патриоти, реформатори и АБВ-та като единствен шанс да се завърне в лоното на комунизма“.

Според Бареков е очевидно защо лидерът на ГЕРБ е готов на такава сделка – заради страха от „България без цензура“ на политиците, които ограбиха народа и взаимно замитат следите си след всяко провалено управление.

Бареков коментира и, че разпадът при Реформаторите е необратим.

„Тази аморфна маса от партии може да се разпадне още преди изборите”, предупреди Бареков. Според него причината за кризата при Реформаторите е липсата на ясна политическа физиономия и дребните котерийни борби.

“Цяла България видя тази сутрин по телевизията защо потъна Реформаторският блок! Този забъркан от олигархията тюрлюгювеч, беше напуснат безславно от своя баща Иван Костов. Така наречените сини бабички сега просто ще си останат по домовете и ще пият следобеден английски чай, гледайки тъжните физиономии на Радан и Меглена Кунева по телевизията!”, заяви Бареков. Евродепутатът изрази учудването си, че по места социологическите агенции изкуствено помпат рейтингите на АБВ, което не може да събере дори една пълна читалищна зала в един български град.

(Източник: barecov.com)

Свързани публикации

1 Comment

  1. Какво е казал Костов? Нещо май съм пропуснал?

Leave a Reply

Your email address will not be published.