Бареков: Политиката се превърна в битпазар, ще променим това

“Политиката на България се превърна в битпазар. Новият ви областен управител, назначен от служебното правителство, което е на ГЕРБ, е като старият – маша на ДПС”. Това заяви лидерът на ББЦ Николай Бареков на предизборна среща с жители на Ботевград. Той бе категоричен, че с този цинизъм в политиката трябва да се спре.

Всички помним Костинброд – каква измама с гласовете на българските избиратели беше спряна, припомни Бареков. БСП и ДПС се провалиха напълно в управленския си мандат, те не само не доведоха до нищо добро, но искат да ни върнат Бойко Борисов, каза Бареков и се зарече, че “България без цензура“ ще изгони завинаги ДПС от властта и ще спре ГЕРБ.

„Ако Борисов беше тук сега, той щеше да ви каже как ще строи магистрали, как пенсионерите са изяли резерва, как младите трябва да стават овчари, а майките да връщат надбавките. Този човек ще го спра. Този човек ще гледа властта през крив макарон. Битката ни с тези хора е много емоционално, но когато виждам тяхната наглост, искам да им го кажа в очите“, заяви Бареков. След което се закани, че ако ББЦ вземе властта, ще пенсионира Бойко Борисов със 130 лева пенсия – “да го видя как ще я кара”. След което обеща, че ако ББЦ управлява, веднага ще увеличат пенсиите с 20%.

„Крайно време е да има такива, които да обединяват, които да застанат в центъра. Ние не искаме да делим хората, защото проблемите ни са едни и същи. Политиците в България имат полза да разделят народа, за да се мразим, да сме глади и прости, за да ни манипулират и да управляват вечно. ББЦ иска обратното – иска образовани и грамотни хора“, изтъкна още Бареков.

Снимка: Пресцентър

Свързани публикации

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.