Бареков: По-малко от трима евродепутати за ББЦ ще е фалшификация

“По-малко от три мандата ще го приема за фалшификация на вота”. Това каза в “Гореща точка” по ТВ7 Николай Бареков. Той цитира данните на PollWatch, които обявиха вчера, че ББЦ е трета сила, бие ДПС и ще има трима евродепутати. Бареков заяви, че вярва на тази агенция, защото тя е към Еврокомисията. В същото време той посочи, че дори агенциите, които не признаваха, че Бареков съществува, бяха принудени да признаят, че ББЦ взема 12-13 % на евровота.

“За нас ще има вълна. Резултатът за ББЦ ще е огромен. Затова БСП, ГЕРБ и ДПС да внимават какво ще правят с нашите бюлетини. Има екзитпол, който сме поръчали”, предупреди Бареков, като допълни, че покупките на гласове вървят. Той даде за пример Ковачки, който “стимулира” работниците си с пари, за да дадат вот за социалистите, като иначе месеци наред не плаща заплати.

Сега дава по 100 лв. на работниците си, за да гласуват за БСП. Това е цинизъм!”, възмути се Бареков. Той се зарече, че когато ББЦ спечели изборите, на Ковачки ще му бъдат отнети всички мини и ще се върнат на държавата. Бареков прогнозира, че в Бобов дол масово ще гласуват за ББЦ и коалиция, защото знаят, че предстои Ковачки да бъде разследван.

Николай Бареков уточни, че посещава при обиколките си из страната само тези фирми, в които работодателят е платил заплатите и осигуровките. “За тези три месеца кампания се видях лично и стиснах ръцете на 3 млн. българи”, обобщи лидерът на ББЦ.

Авантюра ще е да продължи втора зима сегашното управление на кабинета Орешарски или другото, което се готви – управление на ДПС и ГЕРБ, предупреди Бареков и отново разви тезата си за национално, центристко обединение след евроизборите с партиите, които не принадлежат към статуквото. По думите на Бареков, най-добрият вариант е предсрочните избори да са през октомври, за да дойде ново правителство, с нова енергия и нов министър-председател в негово лице.

Аз съм последен шанс за българите, заключи лидерът на ББЦ и призова: Който желае промяна на статуквото, в неделя да гласува за Бареков и ББЦ.

Свързани публикации

2 Comments

  1. На ДУДУКОВ му трепери чейнето,че ако не изпълни нормата дадена му от Цветан Василев ще го отчислят от котлова храна , а не е сигурно дали няма и да го свалят от сцената.

  2. Дайте му на ДУДУКОВ направо цялата листа от 16 евродепутата ,за да е доволен.

Leave a Reply

Your email address will not be published.