Бареков: Още един депутат от ГЕРБ идва при ББЦ

След два-три дни още един депутат ще напусне ПГ на ГЕРБ, за да се присъедини към “България без цензура”, съобщи лидерът на партията Николай Бареков по bTv. Той не каза името на народния представител, само уточни, че става дума за младо момче, приело каузата на ББЦ.
Бареков потвърди казаното преди ден, че депутатите, които подкрепят ББЦ няма да се върнат в Народното събрание след сегашната ваканция и евроизборите на 25 май. По думите му депутатите, които подкрепят ББЦ, не виждат смисъла да останат в парламента, където не се върши работа.
“240 души в Народното събрание вземат по 5 хил. лв. заплата, а от един месец не могат да съберат кворум. Джафкат се за оставката на Мая Манолова, а дневният ред на хората са безработицата, новите работни места и това как да върнем младите хора в България, изтъкна Бареков. След което добави, че партията му ще обяви след евровота курс към предсрочни избори, защото това правителство е изчерпало своя кредит на доверие.

Свързани публикации

6 Comments

  1. Що ли не съм изненадан… те ще станат и цели структури много скоро!

  2. ГЕРБ е минало, България без цензура е бъдещето! Това е добра новина за България !

  3. ГЕРБ съвсем скоро ще изчезне от политическата ни история. При това дори не заради Бареков, а заради тоталната липса на идеи и много грешки, които се допуснаха. Освен това остават сериозните съмнения за тъмни престъпни сделки там. Но пък Борисов ще си остане със СиБанк.

  4. Един по един герберите бягат от Боко Петното А защо ли ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.