Бареков: Олигархията, мафията и правителството си купиха парламентарна група

“Нелепите действия на бившите ми съратници, които станаха депутати благодарение на мен и ББЦ, е жалък опит да се прехвърли на чужда глава мръсната им политическа съвест. Честито на управляващите! От днес българската олигархия, мафията и правителството на четворната коалиция си имат парламентарна група, пълна със зависимости и библейска алчност. От сега нататък тази група ще служи за прикриване на коалициите в управлението и за изпълнение на мокри поръчки срещу политически опоненти. Това заявява лидерът на ББЦ и евродепутат Николай Бареков в коментар, поместен на сайта barecov.com. По думите на Бареков, за първи път в историята на българския парламентаризъм беше купен не отделен депутат, а цяла парламентарна група, повече няма какво да се коментарира.

Тези хора бяха избрани благодарение на моята работа с гражданите през последните две години и отказаха да изпълнят дълга си към хората и да работят срещу политическото статукво. Момчета, харчете си парите със здраве и избягвайте да гледате своите избиратели в очите, съветва бившите си съпартийци и съратници Бареков.

Днешното развитие на нещата още веднъж потвърждава позицията ми на лидер на единствената опозиционна партия, която е да оттегля подкрепата си към тези депутати, които решиха да събират трохите, вместо да работят в името на народа си. Гласуванията на тази група през следващата година ще говорят сами по себе си дори и на най-зложелателните журналисти и критици на моята партия.”, завършва коментара на лидера на ББЦ.

Свързани публикации

1 Comment

  1. То и досега мафията си имаше парламентарни групи, министри, премиери и цели правителства. За първи път обаче е толкова нагло. Избрани са с една програма, а сега казват, не, излъгахме ви, но кьорав карти не играе и четири години ние ще се водим на новите коли, а вие ще духате супата. Трябва да има някаква възможност за отзоваване на подобни депутати. А наглостта на тези е, че те дори не се цепят от групата, а цялата група заедно се цепна.

Leave a Reply

Your email address will not be published.