Бареков: Оказах се слаб политик в кадрово отношение

„Оказах се слаб политик в кадрово отношение”, призна лидерът на „България без цензура” Николай Бареков в предаванетоbTv на „Тази събота”. Той остана само с един депутат в парламента – Мартин Иванов, след като всички останали седмина членове на партията му напуснаха парламентарната група.

„Въпросът не е в количеството, а в качеството. Когато влязох в политиката, един-единствен депутат се престраши да дойде при нас – Румен Йончев, още сме приятели с него”, посочи Бареков.

„България без цензура” е по-жива отвсякога. Аз без проблем гледам нашите симпатизанти в очите. Да си кажем кривиците в очите и да чуем какво мислят за нас хората. Аз се отказах от парламентарната група, но тези хора бяха избрани с нашата кауза, с моя лик на табелката си. Защо гласуваха за дълга от 16 млрд. лв., а не поискаха безплатни таблети?”, попита Бареков с критика към бившите си подопечни депутати, наблягайки за пореден път на едно популярно свое предизборно обещание.

След като лично прие бившия телевизионен водещ Росен Петров за зам.-председател на „България без цензура” в национален ефир и го посочи като уместна кандидатура за вътрешен министър, сега той определя постъпката на Петров, в която той бе съучастник, като „скандална”. „Политическата кариера на г-н Петров ще приключи в неделя, когато стане зам.-председател на партията на г-н Ковачки”, заяви още Николай Бареков и обобщи, че така става със „заплатаджиите”. Бареков призова „тези хора, които ще минат към партията на Ковачки, да се замислят за моралния дълг”.

След като обясни подробно, как „цялото партийно воинство” е било назначено на заплата в неговата фирма, Николай Бареков обясни, че е правил това „от сърце” и отрече парите да са били основен фактор за присъединяващите се към него кадри.

Свързани публикации

3 Comments

 1. ти “байно” първо вземи умри, опитай да се преродиш отново, АКО ти се получи тоя път го направи с нещо наречено Мозък в черепната кутия, защото вакуума сега определено не ти върши работа и категорично НЕ се влияе от заобикалящата те действителност.Ерго тъпотата, тесногръдието и откровенната глупост са ти единствените “силни” черти.
  Ерго, с овце глутница не се прави.
  бЕеги сега да блееш със стадото себеподобни.

 2. Явно на коментиращия по-долу всичко му е криво. “Спорния ви сайтец”, “тоя сайтец”, “измислена медия”, “Световно неизвестен”, изначално компрометиран и тотално кух” – подобно нещо може да напише само човек с чело от един пръст. Гестапо!
  А що се отнася до Бареков добре го е казал. Купиха му цялата парламентарна група. Кой я купи – Цветан Цветанов и продължава с атаките. То не бяха атаки с рейтинга в Европарламента и какво ли не.
  Ти, байно защо не излезеш на протест когато се потъпква демокрацията.
  Да живее Коментатор бг! Отрицанието е добра реклама. Хайде измеслете още нещо, но по-цветисто.
  Моля дминистратора на коментатор бг да

 3. Не че вярвам на спорния ви сайтец, и не че си струва да му се обръща внимание, но в случая независимо от мястото, тоя образ трябва да бъде натиснат съответно “тежестта” си.
  Байно(да ти, псевдо публичната лИчност с претенции за челен Цирей), дали тия пишурки от тоя сайтец ти ги приписват тия думи, не знам, но дори и да си ги казал някога, някъде, си сгрешил.
  Правилния израз е чисто и просто(наблегни на “просто”) – “Оказах се слаб политик.”.
  Дори без удивителна накрая.
  Неприятното в случая е, че тая измислена “медия”(въпросния “сайтец” е световно неизвестен, изначално компрометиран и тотално кух и никой няма да види коментара (поне докато не бъде изтрит задъхано от някой “журналист” “коректор”), но търпението е до време, “трибуна” за мислещия винаги ще се намери.

Leave a Reply

Your email address will not be published.